Surfcamps,

Surfvakanties 

en Opleidingen

Bij de brede beachbreak van het Franse L'Amélie Plage verrijst voor het negende jaar het chillste Nederlandse surfcamp in Frankrijk, het Ripstar Surfcamp
Pal aan zee, boven op de duinen, bevindt zich onze locatie met uitzicht op de golven. Drie keer vallen en je ligt met je surfplank in het water! 

Tijdens deze surftrip word je van alle gemakken voorzien: een chef-kok die de lekkerste surf-maaltijden klaarmaakt, een surfbar met biertjes, wijn, frisdrank en ijsjes en een ruime tent voor je nachtelijke rust. De crew is stoked en staat 24/7 voor je klaar om je de chillste week uit je leven te geven. Een echte vakantie gericht op twintigers en dertigers, geen gillende jeugd in de buurt dus!

Wil je toch graag iets verder weg van huis en ben je op zoek naar het echte surf-avontuur? Ga dan mee met een van onze gave surfvakanties naar bijvoorbeeld Bali.

Bij Ripstar staat het surfen op één, daarom werken wij uitsluitend met internationaal gediplomeerde Nederlandse instructeurs. Om de surfsport te promoten, te steunen en ons aanbod van gekwalificeerde instructeurs kwalitatief hoog te houden bieden wij ook instructeurs trainingen en opleidingen aan. 

Ver weg van de crowds, met een kleine gezellige groep volwassen surfers en een gepassioneerde crew maken we er weer een onvergetelijke zomer van: stay stoked!!
 

Bedankt voor de geweldige zomer!

Ripstar wilt graag alle deelnemers bedanken voor de enorm leuke en gezellige tijd. We kijken terug op een erg geslaagd surfseizoen en willen dat graag ook met jullie afsluiten op de reünie 27 september in Zandvoort! 

Tot dan en hopelijk zien we je ook in de sneeuw, de pointbreaks van Bali of volgend jaar weer in L'Amelie.

Houd onze website in de gaten voor een mega early-bird actie voor het volgende seizoen!!

Stay stoked!

bus uitzwaai team


 

L'Amélie zit bijna vol! 

Sinds de start van het seizoen zitten alle weken nagenoeg vol en tot en met 16 augustus is er geen plek meer beschikbaar op het surfcamp. In de laatste twee weken van augustus hebben we nog wel wat plekken vrij. Zorg dus dat je niet te lang wacht om teleurstelling te voorkomen. 

 

Fotootjes van het surfcamp in L'Amélie

Benieuwd hoe het surfcamp eruit ziet? Kijk dan op onze evenementenpagina op Facebook. Van elke week kan je daar foto's en filmpjes vinden.  

Young Surfcamp Video

Wil je een impressie van ons Young Surfcamp in Le Pin Sec? Bekijk onderstaande video en kom in de sferen van ons chille jeugd surfcamp in Frankrijk ;)

 

 

De opbouw in L'Amélie gaat als Les Pompiers! 

We gaan als les Pompiers! Dat is frans voor Brandweer. De opbouw gaat onwijs goed, snel en efficient. Daarnaast scoren we stijlpunten met mooie details. Er is hier mooi weer, meer dan voldoende spierkracht, goede materialen en regelmatig een lekker golfje om te surfen! Hieronder wat beelden van de vorderingen. Kijk voor alle foto's op onze Facebook pagina. We kijken er naar uit om alles aan jullie te laten zien.


 

SURF & FAMILY

Vanaf 5 juli start Surf & Family in L’Amélie-Plage. De gezinnen die een actieve vakantie willen met surfen, surf gerelateerde sport activiteiten en een hele fijne ontspannen setting, zijn bij Ripstar aan het juiste adres. Ieder lid van het gezin met een zwemdiploma kan leren surfen onder begeleiding van onze gekwalificeerde instructeurs. Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar. Kijk op www.surfandfamily.nl

Ripstar Surf & Family

 

RIPSTAR YOUNG

Het is spannend! We staan aan de vooravond van ons eerste eigen Ripstar jeugdcamp in Le Pin Sec en het wordt te gek! Onder leiding van Bart Nanninga staat het team van Ripstar Young helemaal klaar voor de jeugd van Ripstar Young. Ook hier gaat hard gesurfd worden, veel clinics, veel avondspelletjes en natuurlijk ook heel veel zonlicht. We zijn er klaar voor, we hebben nieuwe tenten, fietsen, en surfboards. In augustus zijn er nog plekken beschikbaar. Check voor alle info op www.ripstar.nl/young

Ripstar Jeugdreizen

 

Win een plekje op het Ripstar Young Surfcamp! 

Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis plekje op het Young surfcamp in Le Pin Sec. Voor de leeftijden 13-19 jaar. Winnen was nog nooit zo makkelijk geweest. De winnaar word 1 juli bekend gemaakt, dus wees er op tijd bij! 

Doe mee en maak kans

 

Gratis surfen op 18 mei

Verplaats van 11 naar 18 mei vanwege slechte weersvoorspellingen! 

Kom zondag 18 mei naar zandvoort toe en doe mee aan een gratis surf clinic waarin je kennismaakt met het golfsurfen en de Ripstar Young crew! Een leuke en actieve manier om de sfeer van het golfsurfen te proeven. Voor info over Ripstar en het surfcamp in Frankrijk ben je deze dag zeker op de juiste plek. Meedoen is geheel vrijblijvend. Check hier voor alle info en inschrijven.

Zie je daar en surf's up!


 

Gratis slippers bij elke boeking

Boek je surfvakantie in april en ontvang een gratis set slippers! 

Deze actie is geldig tot en met 18 april.


 

Zomer komt eraan!!

Met de flinke sneeuwval in de Alpen is deze winter voor ons zeker nog niet voorbij, toch zijn wij ondertussen al hartstikke hard bezig met de voorbereidingen voor jouw aankomende zomer. “Snow is only frozen water” en dat betekent dat wij na het winterseizoen gewoon lekker door gaan op de plankjes. Reserveer snel jouw plekje op het relaxte surfcamp in L'Amelie Plage.

**Ripstar Young Surfcamps**

We hebben de succesformule van onze surfcamps in L’Amelie ook doorgevoerd op onze Ripstar Young Surfcamps. Voor iedereen jonger dan 19 die graag een leuke avontuurlijke vakantie wil met veel zon, zee en surfen, ga mee met Ripstar Young! Check: www.ripstar.nl/young

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
Delen