Ons Ripstar surf team bestaat uit gepassioneerde surfprofessionals die hun stoke op de gasten willen overbrengen door middel van kleinschalige quality surfcamps. Op onze twee unieke locaties aan de Franse Atlantische kust staat de surf op nummer één!

Wat maakt onze surfcamps zo bijzonder?
De kleinschaligheid, de persoonlijke sfeer en onze enorme passie voor de surfsport. We houden de camps bewust klein, zodat iedereen elkaar leert kennen en er genoeg persoonlijke aandacht is tijdens de lessen. Zowel onze gasten als crew worden aangemoedigd om zoveel mogelijk te surfen en deze passie met elkaar te delen. Lessen worden enkel uitgevoerd door onze eigen gediplomeerde instructeurs. Werkelijk alles wordt om het surfen heen gepland; ochtend- en sunset surfsessies horen er helemaal bij!

Beleving
Wij geloven dat de ervaring met surfen niet alleen moet liggen bij het uitvoeren van de surfsport, maar dat je de honger naar de surf ook moet proeven en meemaken! Zo bereiden onze chefs gezonde en gevarieerde maaltijden. Daarnaast bieden we naast de lessen veel surfgerelateerde clinics en activiteiten aan.

Uniek en duurzaam
Onze camps hebben een unieke locatie dicht aan zee en zijn geheel ingericht als een gezellig, knus Ripstar surfdorp. We houden rekening met duurzaamheid tijdens het opbouwen van deze camps. In onze merchandise en maaltijden proberen dit ook uit te dragen naar onze gasten. Zo plannen we bijvoorbeeld een vega dag in.

Speciaal voor avonturiers die de surfcultuur van een ander werelddeel willen ontdekken, bieden we reizen aan naar surfwalhalla’s op Bali en in Marokko.

Professionaliteit van de sport
Ripstar Surf streeft ernaar om de surfsport nog professioneler én toegankelijker te maken voor een brede doelgroep. We willen het niveau van instructeurs landelijk omhoog brengen door het aanbieden van level 1 en 2 instructeursopleidingen. Om de surfsport te stimuleren zijn we aanwezig op grote events en organiseren wij onze eigen surfevents. Daarnaast ontvangen wij het Nederlands Juniorenteam Surfteam van Surf Topsport Centrum jaarlijks tijdens een volledig verzorgde trainingsweek Montalivet, één van onze toplocaties aan de Franse kust.

Ga mee op een van onze reizen en verlies net als ons je hart aan de zee.